Home
Slideshow
Geschiedenis
Kerst
Catering-barbecue
Contact
Contactformulier
gourmet
Foto's
Zo vindt u ons
verhuur
Rundvleespakketten
Bezorgen en vervoer

                                                                                                                                 Slagerij Plas bestaat 100 jaar !

 

 

 De fam P.Plas gefotografeerd  aan de Noorderstationstraat in Groningen.

 

Slagerij Plas is van oorsprong een traditionele slagerij winkel, die al vele jaren bestaat.   Vanaf  de 19e eeuw waren onze voorouders al actief met vlees. Door de vele veranderingen in onze sector hebben wij ons bedrijf altijd zo goed mogelijk aangepast om zo optimaal in te kunnen blijven spelen op de wensen van onze klanten.

Wat voor ons heel belangrijk gebleven is door de jaren heen is dat onze producten van superieure kwaliteit behoren te zijn. En dat wij onze klanten met zoveel mogelijk service willen ondersteunen. Daarom is het voor ons belangrijk om juist de door ons zelf geproduceerde producten te leveren.

Dit is voor ons belangrijk omdat wij willen dat iedere klant 100% tevreden is en daar is onze inzet voor de volledig op gericht.

Ons leveringsgebied reikt tot een cirkel van 35 km rondom Haulerwijk (Friesland)            Het is voor ons niet mogelijk om met kleine bestellingen deze afstand af te leggen als er geen bestaande route is maar wanneer het enigzins mogelijk is wordt de bestelling bezorgd, afhalen is natuurlijk altijd mogelijk. 

Met vriendelijke groet Alko Plas

 

slagerijplas
slagerijplas@hotmail.com